04jan

Rico de Keijzer

Ozlem is zeer gedreven, pragmaticus en mensgericht. Ik werk al een tijd samen met haar op het gebied van diversiteit en inclusie. Haar interculturele kennis en ervaring is van absolute meerwaarde bij bi-culturele vraagstukken. Ozlem is tevens een enorme inspirator en kundig spreker.

04jan

Peter Dijkshoorn

Ik heb Özlem leren kennen als een enorm enthousiaste gedreven vrouw. Ik ervaar de samenwerking van Özlem met De Goudse als zeer waardevol. Ze heeft een missie en weet die op een heel prettige manier uit te dragen. Özlem denkt vanuit de mens en dat is in alle opzichten een heel goede basis.

04jan

Rob Pamboer

Ik ben met Özlem Adsiz in contact gekomen vanwege onze gemeenschappelijke interesse voor het verbeteren van het proces van en de aandacht voor letsel slachtoffers. Haar gedrevenheid en passie zijn aanstekelijk. Haar deskundigheid, visie en ambitie zorgen voor een nieuwe kijk en aanpak op herstelgericht letselschade regelen en zorgen ervoor dat het slachtoffer centraal staat.

04jan

Mohrube Yilmaz

Ozlem is een vrouw die denkt in kansen en mogelijkheden. Ze is ondernemend en creatief en kan het beste uit anderen naar boven halen, omdat ze onbevooroordeeld kan luisteren naar het verhaal wat je te vertellen hebt. Ze geeft haar personeel de ruimte en het vertrouwen zodat ook zij optimaal tot bloei kunnen komen. Ozlem is een mensgerichte, openhartige en creatieve zakenvrouw met oog voor detail en hart voor de mens.

04jan

Esther Wouters

Özlem is een toptrainer, maar dat niet alleen. Ze is inspirator als het om diversiteit gaat, verbinder als het om mensen gaat en weet op een zachte manier vastzittende processen open te breken, waardoor er lucht en ruimte komt. Daardoor kunnen er vervolgens stappen naar een oplossing worden gezet. Dat kan binnen een bedrijf of een team zijn, in een arbeidsrelatie of bij individuele personen. Ze is professioneel en positief ingesteld, iemand die vertrouwen oproept en met wie mensen snel een band ervaren. We hebben samen een aantal trajecten gedaan die er vooraf behoorlijk lastig uitzagen, maar die in de praktijk een groot succes waren. Özlems inbreng was daarbij cruciaal. Ik hoop dat ik nog vaak met haar mag samenwerken.